Ydinvoiman peruskäsiteet

[quote=”konsta”]Japani on näemmä siirtymässä euroopplaiseen standardiin ydinvoimatiedottamisessa. Aikaisemmin siellä ei ole tarvittu tiedonvapauden rajoittamista, kun suunnilleen koko kansa on saatu uskomaan ydinvoiman kaikkivoipaisuuteen ja turvallisuuteen. Mutta heti, kun Tokiossa on yli 5000 mielenosoittajaa, niin hallituksella on jo huonot housuissa.[/quote]

Väärän tiedon, aiheettomien pelkojen ja salaliittoteorioiden levittäminen pitääkin saada kuriin, Sensuurin sijaan tarvitaan [b]asioiden selvittämistä selkokielellä.[/b] Jos asiantuntija mumisee jotain käsittämätöntä ja toteaa ettei vaaraa ole, on kuulijalla taipumus uskoa salaliittoteorioihin.

Suomalaisilla keskustelupalstoilla yllättävintä on hyökkäys asiantuntijoita kuten STUK:a vastaan. Tämä ketju on hyvä osoitus siitä, että rautalankaa tarvitaan ja paljon. Tämä on ensimmäinen kirjoitukseni ketjussa sillä on vaikeaa vastata viestiin, josta näkee ettei kirjoittaja tunne radioaktiivisuuden ja ydinvoimatekniikan perusteitakaan. Eikö nykyään lukioissa enää opeteta Sieverttejäkään kaikille?

Vaikka internet on täynnä tietoa, näyttää siltä että kotiläksyt on jätetty tekemättä kun on niin kova kiire politikoimaan. Toivottavasti Vihreiden vaalitappio ja Perussuomalaisten nousu palauttaa uskon työhön ja terveeseen maalaisjärkeen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s