Myötätunto toisten rahoilla ei ole vastuullista

Propagandan mestareina Vihreät ovat kaapanneet sanat vastuullisuus ja kestävä kehitys ja antaneet niille uudet merkitykset samaan tapaan kuin kommunistit aikanaan muuttivat demokratia-sanan merkityksen vastakohdakseen.

Vihreiden politiikka on tyypillistä vasemmistolaista jakopolitiikkaa. Kiitos Lipposelle tästä sanasta. Kannattajia ostetaan lupaamalla heille erilaisina tukina muilta verotettuja rahoja. Muistattehan perustulon ja sen nykyversion korottamisen. Muistatte myös kuinka rahojamme ollaan levittämässä pitkin Afrikkaa jne ilmastonmuutoskuvitelman tukemana.

Jakopolitiikka yhdistettynä elinkeinojen vaikeuttamiseen vihreän ympäristö- ja energiapolitiikan nimissä on yhtä kestävää kuin kreikkalainen talous. Jossain kohti rahat loppuvat ja kupla puhkeaa.

Jakopolitiikka ei ole myöskään vastuullista tuen saajaa kohtaan, sillä tulonsiirroilla ei saada aikaan pysyviä vai sanoisinko kestäviä muutoksia. Ilmainen kehitysapuvilja vie kehitysmaan viljelijän tulot ja helsinkiläinen asumistuen saaja huomaa vain vuokrien nousseen.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s