Kuntaliitos

Todella huono idea. Helsinki pitäisi pikemminkin jakaa kahtia, jotta mammuttitauti edes vähän hellittäisi. Verovarojen tuhlaamiTodella huono idea. Helsinki pitäisi pikemminkin jakaa kahtia, jotta mammuttitauti edes vähän hellittäisi. Verovarojen tuhlaaminen metroon, Guggenheimiin ja muihin poliittisiin kerskahankkeisiin pitää pysäyttää.

Suurkunta-ajattelu johtaa huonoon yhdyskuntasuunnitteluun ja maankäyttöön, jossa asumisen ja elinkeinotoiminnan kustannukset nousevat pilviin. nen metroon, Guggenheimiin ja muihin poliittisiin kerskahankkeisiin pitää pysäyttää.

Todella huono idea. Helsinki pitäisi pikemminkin jakaa kahtia, jotta mammuttitauti edes vähän hellittäisi. Verovarojen tuhlaaminen metroon, Guggenheimiin ja muihin poliittisiin kerskahankkeisiin pitää pysäyttää.

Suurkunta-ajattelu johtaa huonoon yhdyskuntasuunnitteluun ja maankäyttöön, jossa asumisen ja elinkeinotoiminnan kustannukset nousevat pilviin.

Suurkunta-ajattelu johtaa huonoon yhdyskuntasuunnitteluun ja maankäyttöön, jossa asumisen ja elinkeinotoiminnan kustannukset nousevat pilviin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s