Väestönkasvu

Väestökatastrofin ennustajat olivat väärässä 40 vuotta sitten ja he ovat väärässä myös nyt. Uhkakuvat jättävät huomioimatta teknologisen kehityksen eikä väestön määränkään ennustaminen ole mennyt aivan nappiin. Olemattoman ongelman ratkaisuksi tarjotut keinot vaihtelevat kauhistuttavista kammottaviin. Niille on yhteistä usko siihen että yksittäisillä toimenpiteellä saataisiin maailma pelastettua ja toimenpiteiden seurausten kielteisten vaikutusten unohtaminen.

Poliitikoilla on lapsenomainen usko verottamisen ja rahan jakamisen kaikkivoipuuteen. Vallanhalu on myös taustalla kun he uskottelevat pystyvänsä mihin hyvänsä kunhan he saavat päättää kansalaisten sijaan.

Toimiva markkinatalous on paras tapa ohjata investointeja sinne missä niitä tarvitaan. Liian kalliit tuotteet korvautuvat paremmilla ja edullisemmilla. Luonnonvarojen määrä ei rajoita taloudellista hyvinvointiamme vaan rajana on vain kekseliäisyytemme ja kykymme ohjata innovaatioiden tulokset ihmiskunnan hyväksi. Maailmanhallitus ja globaalit rahastot ovat todella huono ideaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s