Työn verotus on haitallista

Työn verotus on haitallista, koska se vaikeuttaa työllistämistä. Totta, mutta samanlaisia haittoja syntyy myös luonnonvarojen verottamisesta.

Suurin osa kommentoijista on ymmärtänyt, etteivät luonnonvarat ole rajoite ihmisten hyvinvoinnille. Talouskasvu syntyy suurelta osin innovaatioista, jotka mahdollistavat asioiden tekemisen paremmin. Väestönkasvu on toinen merkittävä talouskasvun tekijä sillä uudet ihmiset ovat samalla uusia kuluttajia, työntekijöitä ja sijoittajia.

Koska luonnonvarojen käyttö vai pitäisikö puhua kierrättäminen ei ole haitallista, ei rangaistusverojen kohdistaminen siihen ole järkevää. Pikemminkin päinvastoin. Raskas energiaverotus ja siinä etenkin polttoaineiden verotus on pitänyt kestämätöntä yhdyskuntarakennetta yllä. Asuminen on sietämättömän kallista ja liikkuminen tolkuttoman hidasta ja hankalaa.

Poistamalla auto- ja polttoaineverot, asumistuet ja julkisen liikenteen tuet sekä verottamalla kaupunkikeskustojen kiinteistöjä saisimme aikaan tasapainoisen yhdyskuntarakenteen, jossa eläminen, asuminen ja elinkeinot toimisivat nykyistä paremmin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s