Verkkokaupat

Itellan pitäisi järjestää iltaisin ja viikonloppuisin avoinna olevat noutopisteet sinne, missä ihmiset asuvat. Vain keskellä arkipäivää toimivat etäisissä keskustoissa sijaitsevat postit ovat sama kuin ei mitään. Kuriirit kyllä toimittaisivat perille, mutta vastaanottajan pitäisi olla paikalla juuri oikeaan aikaan.

Maksamisen luotettavuus on käytännössä sitä, että myyjällä ei saa olla mahdollisuutta veloittaa ostajan luottokorttia ennen kuin tavara on saatu hänen hyväksymällään tavalla perille. Palautukset kuriirilla ovat myös kohtuuttoman kalliita, koska kuriirien kuluttajahinnat ovat aivan eri luokkaa kuin yrityshinnat alennusten jälkeen.

Vasta sen jälkeen kun nämä on saatu kuntoon voidaan alkaa puhua hinnasta. Ideaparkit ja muut ostoskeskukset ovat helposti kokonaiskustannuksiltaan halvempia etenkin jos omalle ajalle laskee jotain.

On hassua, että verkkokaupat haluavat sijoittaa varastomyymälänsä Suomessa todella kalliille paikoille. Helsingin niemestä on kuitenkin tulossa verkkokauppojen koti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s