Polar vortex

Kaikkien outojen sääilmiöiden selittäminen ihmisen tuottaman CO2:n avulla on kestämättömällä pohjalla. Media on muuttanut mielipiteensä sen jälkeen kun useat alarmistipuolen mielipidevaikuttajat kertoneet, etteivät näe äärisääilmiöiden ja ilmastomuutoksen yhteyttä ( http://wattsupwiththat.com/2014/02/21/finally-a-real-scientific-consensus-everyone-agrees-that-the-recent-displaced-polar-vortex-wasnt-caused-by-global-warming/#more-103614) . Myös IPCC on luopunut ääri-ilmiönäkemyksistään.

Sääilmiöiden taustalla oleva kylmien ja lämpimien ilma- ja vesimassojen sekoittuminen on liian monimutkainen ilmiö mallinnettavaksi etenkin kun mittausaineistokin on puutteellista ja mukaan pitäisi ottaa vielä mm. aurinko ja hiilen kierto luonnossa. Se ei ole mitään peruskoulufysiikkaa, jossa tuloksen saa sijoittamalla muutaman luvun yhteen kaavaan.

Media etsii sensaatioita ja lööpit liioittelevat. Tutkijat voivat arvella ja otaksua, jos toimittaja painostaa, mutta lukijat eivät enää usko, että kylmyyskin johtuu hiilidioksidista. Toiset tohtorit kaivavat esiin faktat ja kirjoittelevat blogeihin ja mielipidepalstoille niin että propagandalla on lyhyet jäljet. Kansa on lukutaitoista. Parasta jatkaa eteenpäin ja kirjoittaa vaikka maajussin morsiamesta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s