Metropolihallinto

Metropolihallinnon ideana on verottaa lisää rahaa poliittisille kerskahankkeille ja massiiviselle hallinnolle. Kansalaisten etua se ei aja ollenkaan.

Guggenheim, metro ja pisara ovat hyviä esimerkkejä kerskahankkeista, joiden talous perustuu yhteiskunnan jatkuvaan tukeen. Joukkoliikenne hidastaa liikkumista ja nostaa asumisen ja elinkeinotoiminnan kustannuksia.

Ylimitoitettu hallinto on myös yritysmaailmassa tie, jonka vuoksi suuryritykset tuhoutuvat ja pienet korvaavat ne. Rahoituksen estäminen on julkisella puolella paras tapa estää pöhötauti ja korkeapalkkaisten tarpeettomien päällikkövirkojen perustaminen. Koulujen ja terveydenhoidon organisoinnissa ei tarvita keskushallintoa.

Sairaalat voivat toimia aivan hyvin kelan tukemalla asiakasrahoituksella ilman kuntapomojen taakkaa. Koulut ja päiväkodit ovat luonnostaan varsin itsenäisiä.

Hyvä yhdyskuntarakentaminen on hajautettua ja sijoittaa asunnot, työpaikat ja palvelut lähelle toisiaan ilman rakennuskustannuksia pilviin nostavia keskustoja. Tietenkin pitää olla tapa estää Helsinkiä haittaamasta seudullista liikennettä. Valtion pitäisikin rahoittaa keskustatunnelit ja kehäväylät, jotta keskuskunta eli Helsinki saadaan irti päätöksenteosta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s