Soini: Liikaa virkamiehiä

Helppoa. Poistetaan turhia tehtäviä. Aloittaisin ympäristökeskuksista, joiden lupa- ja säännösviidakko kaipaa isoa purkamista. Ilmastopropagandan laitoksella on suuri määrä kansakunnalle haitallista puuhastelua.

Pysäköinnin valvonta ei kuulu kunnille ja on tarpeetonta. Kamera kuvaa rekisterikilven ja päästää sisään parkkihalliin ja ulos jos maksuasiat ovat kunnossa. Lipputarkastajat ovat samoin. Lontoossa metroon pääsee vain lipuntarkastusportin kautta.

ELY-keskuksissa tehdään valtava määrä rutiininomaisia ”työvoimapoliittisia lausuntoja”. Ei siihen enää kyykyttäjää tarvita valvomaan, jos joku saanut lopputilin. On helppo tarkastaa saako joku samassa kuussa palkkaa ja työttömyyskorvausta.

Sosiaaliturvan tarveharkinnat kuuluvat samaan kategoriaan. Ei siinä tarvitse syynätä vanhusten pankkitilejä. Eläkkeiden ja opintotukien pitää olla riittäviä ilman, että jokaisen pitää erikseen nöyrimmästi anoa muutama satanen lisää.

Tukiaiset hyödyttävät harvoin niiden saajia. Asumisen tuet valuvat vuokranantajille ja asuntojen hintoihin. Pitää uskaltaa valita halvempi asunto kauempaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s