Luomu on vaarallista

Luomuvesi on tappavin ihmiskunnan elintarvikkeista. Suuri osa ihmiskuntaa on edelleenkin puhdistamattoman veden ulottumattomissa. Pastöroinnin keksiminen on auttanut ihmisiä selviämään maitotuotteiden kanssa.

Luonnonmukaisuus, luomu, on markkinointitermi, joka uskottelee, että luonto on terveellistä. Näin ei tietenkään ole, vaan ruoka-aineen kemiallinen koostumus ratkaisee, ei se, miten se on aikaansaatu. Merisuola tulee luonnosta, mutta on yhtä vaarallista, kuin suola yleensäkin. Mausteeksi sopiikin paremmin Pan-suola, jonka koostumusta on teollisesti muutettu. Geenimanipulaatio on nopeutettu tapa tehdä risteytyksiä. Lopputuloksesta ei voi nähdä kummasta on kyse.

Teollisesti valmistettu ruoka on tasalaatuisempaa ja säilyy paremmin. Paljon parjatut lisäaineet on yleensä hyvin tarkkaan tutkittuja ja turvallisia. Terveysviranomaisten pitää markkinoinnin paineessa satsata luomumarkkinoinnin ihmisten terveydelle tuottamaan uhkaan. Näin on tehtykin ja luomuidealistit eivät ole saaneet lupia myydä vaarallisia tuotteitaan kuluttajille.

Kuluttajana maksan luomutuotteesta tietenkin olennaisesti vähemmän kuin vastaavasta parempilaatuisesta tuotteesta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s