Aluepysäköinti Espoossa

Puhdasta ilkeyttä. Kirjoituksesta unohtui tapaus, jossa autoilija on koko ajan aluepysäköintialueella eikä matkallaan ohita yhtään asiasta kertovaa liikennemerkkiä. Hänen siis oletetaan tietävän ja muistavan rajoituksen olemassaolon.

Tajusin vasta hiljattain 20 vuoden asumisen jälkeen, että kotikadullani on aluepysäköintikielto. Katu on yleensä täynnä pysäköityjä autoja. Liikennemerkkejä ei ole missään. Asia tuli esiin kun huomasimme yhtiökokouksessa, että vieraspaikat olivat aina täynnä. Uudemmat asukkaat eivät enää otakaan automaattisesti taloyhtiön pysäköintipaikkaa. Sitä se metron mukana tuleva slummiutuminen teettää. Perheillä on tietenkin myös useita autoja eikä kaavoituksessa ole huomioitu tätä pysäköintipaikkojen tarvetta laskettaessa.

Pysäköinninvalvonta ei kuulu kunnan tehtäviin. Sen voi lopettaa ja sen sijaan kaavoituksessa huolehtia siitä, että pysäköintipaikkoja on riittävästi ts. rakentaminen on riittävän väljää.  Automatiikka pystyy huolehtimaan siitä, etteivät luvattomat kulkijat edes pääse pysäköintipaikoille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s