Kaupunkibulevardit

Betonipuolue Vihreät aiheuttaa Suomalaisille 100 miljardin euron hyvinvointitappiot. Miljoona ihmistä maksaa 100 000 € liikaa asumisestaan ja elämisestään. Voitot menevät rakennuttajille ja asuntosijoittajille, jotka saavat tuottonsa asumisen ja julkisen liikenteen tukina veronmaksajien taskusta.

Esteettömät liikenneväylät mahdollistavat hajauttamisen niin, että työmatkat pysyvät laaajalla alueella alle puolessa tunnissa. Keskustatunneleiden avulla matka esim. Lohjalta Porvooseen onnistuisi päivittäin.

Työpaikkojen ja palveluiden sijoittaminen keskustaan on jo ilman bulevardeja huono idea, koska keskustan tavoittetavuus on huono. Joukkoliikenne ei pysty koskaan kilpailemaan ovelta ovelle matka-ajoissa eikä ostoksia voi kuljettaa talvella polkupyörällä. Työpaikat ja palvelut siirtyvät luonnostaan lähemmäs asukkaita. Kehäväylien ja lentoaseman läheisyys alkaa olla hyvä sijainti ja vanha kaupunki saa näivetyyä rauhassa elävöittämiseksi luoduista olutkahviloista huolimatta.

Suuri osa toimistotyöstä on tehdään jo nyt lähityönä lähiössä tietoverkkojen avulla. Etäinen konttori keskustassa on tyhjillään enimmän osan ajasta. Nelikopterein toteutetut  lähettipalvelut ylittävät keskustan kuolleen vyöhykkeen tavaratoimituksia tehdessään. Itseohjaavat autot poistavat autokateuden myös vihervasemmiston äänestäjiltä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s