Katainen ja ilmastosopimus

Eduskunnan ja muiden EU-jäsenvaltioiden parlamenttien pitää hylätä ehdotus ja ohjata komissio tekemään työtä kansalaistensa hyväksi tämän huuhaan sijaan.

Pariisin ”ilmastosopimus” on kuollut. Britannian jälkeen Australia on seuraamassa esimerkkiä. Trump puhuu hiilestä ja öljystä. Aasialaiset eivät ole oikeastaan koskaan sitoutuneet mihinkään.

On ilmeisen hiekosti tiedossa, ettei CO2-päästöjä voi kunnolla valvoa eikä tottelemattomuudesta ole rangaistuksia. Tämä mahdollisti ”sopimuksen” syntymisen. Aivan loistava paikka korruptiolle. Vallanpitäjien suosikit saavat helpotuksia päästömaksuista ja näiden kilpailijoita rangaistaan. Pankkiirit taas himoitsevat päästöpörssien ilmaista rahaa. Aiemmat kokeilut päätyivät romahdukseen. Päästöhiilitonnin hinta meni oikeaan arvoonsa eli nollaan.

CO2-mittaus satelliitista kertoo, että ilmakehässä usein eniten CO2:a on Amazonin alueella – ei teollistuneessa lännessä. Päästöjä ei pysty erottamaan kasvillisuuden, planktonin ja merien mineraalitasapainon muutoksista. Maapallon lämpötilan muutosten yhteys ilmakehän CO2-pitoisuuteen on myös kiistanalainen. Teoreettiset laskelmat kertovat ilmastosopimusten vaikutusten olevan asteen tuhannesosia. Mitattavissa olevia vaikutuksia ei ole.

Kaiken kukkuraksi CO2:n lisääntyminen ilmakehässä on hämmästyttävänkin hyödyllinen asia. Aavikoiden vihertyminen ja arktisen alueen pienentyminen on tapahtunut ilman median propagoimia haittoja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s