Venäjä ja Sähköpostit

Demokraatit osaavat mielikuvamarkkinoinnin harhautusten avulla. He alkoivat syyttää Venäjää hakkeroinnista, jotta keskustelu demokraattisen puolueen sähköposteista ohitettaisiin. Niiden sisältö oli niin vakava, että puoluekokouksen puheenjohtaja erosi. Sandersin uskontoon perustuva mustamaalaus oli yksi asia. Toinen oli puolueen esivaalin aikana.keräämän vaalirahoituksen meno lähes kokonaan Clintonille. WikiLeaks sisältää nimensä mukaisesti vuotoja. Venäläisten sijaan veikkaisin, että joku sisäpiiriläisistä sai omantunnontuskia ja lähetti sähköpostit WikiLeaksille.

Clintonin kellarissa ollut Clinton-säätiön palvelin taas on ollut mielenkiinnon kohteena, koska sinne on FBI:n vahvistaman tiedon mukaan viety myös Clintonin saamaa luottamuksellisesta postia. Vastaavista tapauksista muut ovat saaneet syytteet ja tuomiot. Clinton ei. Tästä ovat peräisin ”Clinton vankilaan 2016” kyltit ja banderollit.

Clintonin kotoa kellaripalvelimelta on myös tuhottu 30 000 sähköpostia, jotka Trump olisi halunnut julkistaa. Clinton on väittänyt niiden olleen yksityisiä, joogaharrastukseen ja tyttärensä häihin liittyviä. Niiden paljastaminen ei olisi kenelläkään maanpetos.

Venäläiset eikä kukaan muu ei tietenkään voi enää löytää tuhottuja sähköposteja joita edes FBI ei etsinnässä löytänyt. Clinton meni Trump asettamaan ansaan hyökkäämällä häntä vastaan kansallisen turvallisuuden nimissä. Tämä viittaa siihen, etteivät Clintonin väitteet tuhottujen viestien yksityisestä sisällöstä eivät pitäneetkään paikkansa vaan että Clinton todella tuhosi työhänsä liittyvää tietoa. Aihetodisteet taas viittaavat siihen, että viesteissä olisi ollut todisteita korruptiosta. Miljoonalahjoitukset säätiölle ja 500 000 $ puhujapalkkiot vierailta mailta, joiden asioita Clinton käsitteli eivät kuullosta hyvältä hallintotavalta.

Oli miten oli. Jo FBI:n lausunnon Clintonin löperöstä tiedonhallinnastaan pitäisi sulkea hänet varteenotettavien presidenttiehdokkaiden joukosta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s