Trump ja aseet

Republikaanien ehdokas joutuu aina median hampaisiin. Näin kävi Sarah Palinille viimeeksi ja muille ennen sitä. Puheista tai taustoista löytyy aina jotain jota voi vääristellä ja käyttää mustamaalaamisen perustana. Itkevä vauva voi saada maailmanlaajuisen julkisuuden vain jos hän käy väärän puolueen vaalitilaisuudessa.

Puoluekokouksen linjapuheeseen haluttiin lisää huumoria, mutta nyt näytttää, että Trumpin huumori ei kelpaakaan.

Solvauskampanjaa kuunnellessa ei aina heti arvaa kummasta ehdokkaasta puhutaan. Rebublikaaneille sopii, että mennään asiaan henkilökohtaisuuksien sijaan, sillä heidän ohjelmansa on hyvä ja Obaman kaksi kautta ovat olleet katastrofi Amerikkalaisille ja ihmiskunnalle.

Trumpin talousohjelma on Wall Street Journalin asiantuntijan mukaan erinomainen. Työn teettämisen USA:ssa palautuminen kannattavaksi on sama tapa, jolla Texas, New York ja Kanada nousivat taantumasta. Muistuupa mieleen vielä Ahon hallituksenkin onnistuminen Suomen nostamisessa lamasta.

Maailmanpolitiikassakaan ei kannata enää jatkaa toimimatonta Clintonin-Obaman sotapolitiikkaa. Ideologiaa ei voi tappaa pommituslennoilla. Hävittämällä Syyrialisten perheet ja kodit synnytetään sukupolvien mittainen viha, joka purkautuu terroritekoina, jos sodan uhrit päästetään USA:han tai Eurooppaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s